Wie ben ik?

Ik ben Anneke Nieuwland en ik word blij van mensen helpen. Ook word ik blij van opruimen. Dit combineer ik door mijn kennis en vaardigheden in te zetten bij mensen die ook blij zouden willen worden van opruimen en orde op zaken stellen.
Twee jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf Aanpakken met @nneke gestart nadat ik in aanraking was gekomen met de opleiding tot Professional Organizer, opruim-coach. Of zoals ik mezelf noem: De Nijmeegse Organizer 🚲 Die fiets staat niet voor niets achter mijn beroepstitel. Ik kom zoveel mogelijk met de fiets omdat ik begaan ben met het milieu. Ook duurzaamheid vind ik belangrijk. Hoe fijn het is om met weinig spullen te leven ervaar ik dagelijks in mijn appartement van 56m2 waar ik samen woon met mijn man. Dit is overigens niet mijn missie. Mijn missie is mensen helpen die last hebben van teveel spullen of ze nu groot of klein wonen.

Inmiddels heb ik ook de opleiding Organizing voor de Zakelijke Markt en een cursus budgetcoaching gevolgd. Ontwikkeling en scholing vind ik belangrijk en voor 2021 staan diverse scholingen op mijn programma.

Ruim 30 jaar heb ik in de gezondheidszorg gewerkt, ik ben vele malen verhuisd, heb groot en klein gewoond, heb de inboedel van mijn overleden ouders afgewikkeld en al deze opgedane ervaring neem ik mee in het werk als opruim-coach: mensen begeleiden, coachen en adviseren in opruimen, structureren en organiseren van hun leefomgeving. Veel succes heb ik bereikt met het motiveren en begeleiden van mensen in allerlei situaties.

Vakkundigheid, beroepsmatig werken en kennis bijhouden vind ik niet alleen zinvol; het is ook belangrijk binnen het werkgebied en daarom ben ik bestuurslid van de beroepsvereniging voor Professional Organizers, de NBPO.