Wie ben ik?

Ik ben Anneke Nieuwland en ik word blij van mensen helpen. Ook word ik blij van opruimen.
Al langere tijd wilde ik dit combineren: mijn hulp en kennis inzetten bij mensen die ook blij zouden willen worden van opruimen en orde op zaken stellen maar het kwam er niet van. Ik wist niet waar te beginnen.
Het is ook lastig een eigen bedrijf te starten als je dit nog nooit hebt gedaan.

Totdat ik in aanraking ben gekomen met de opleiding Professional Organizer en Organizing voor de Zakelijke Markt. Na afronding van deze leuke en inspirerende opleidingen heb ik de stap gemaakt om mijn bedrijf Aanpakken met @nneke te starten.
Ruim 30 jaar heb ik in de gezondheidszorg gewerkt en opgedane ervaring neem ik mee in het werk als Professional Organizer: mensen begeleiden en adviseren in opruimen, structureren en organiseren van hun leefomgeving. Veel succes heb ik bereikt met het motiveren en begeleiden van mensen in allerlei situaties.

Vakkundigheid, beroepsmatig werken en kennis bijhouden is belangrijk binnen het werkgebied en daarom ben ik lid van de beroepsvereniging voor Professional Organizers, de NBPO.