Lekker in je vel

  • Wil je al heel lang stoppen met roken en zoek je een goed moment?
  • Ben je gestopt en twijfel je of je het vol gaat houden?
  • Wil je gezonder eten en weet je niet waar te beginnen?
  • Wil je afvallen en weten hoe je dit kan aanpakken?
  • Hou je niet van sporten en wil je wel iets met bewegen?

Is het antwoord op een van deze vragen ja, dan kan ik je helpen! Samen gaan we op zoek naar oplossingen zodat het lukt weer lekker in je vel te zitten. Onderstaande diensten geven weer wat ik je te bieden heb.
Wil je actief aan de slag met een plan, speciaal voor jou, wat je daadwerkelijk gaat lukken? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of bel 0615598095.

Stoppen met roken begeleiding
Een flink aantal rokers is gestopt onder mijn begeleiding. Wat is mijn methode? Hulp op maat. Er is geen methode die bij iedereen werkt, is mijn ervaring. Door in gesprek met je te gaan en je motivatie en valkuilen te zoeken, kan ook jij definitief stoppen met roken!

Voedingsadvies
Gezond leven is ook gezond eten. Maar wat is dat eigenlijk, gezond eten? Via google verzand je in een wirwar van adviezen en tips. Wil je eindelijk eens precies weten wat gezonde voeding is en hoe je dit kan inpassen in het leven zodat je volop energie hebt? Of wil je voedingsadvies omdat je niet wilt aankomen tijdens bijvoorbeeld stoppen met roken? Met een plan dat werkt, help ik je verder.

Bewegen
In de media is er volop aandacht voor: bewegen is goed en voorkomt allerlei gezondheidsproblemen. Dit is ook zo. Als je dit niet gewend bent en je wilt dit gaan je inbouwen in je leven, hoe doe je dat? Hoe kan je dit aanpakken? Samen gaan we aan de slag, om te zoeken wat bij jou past, waar je fit en blij van wordt!