Kies voor geluk

Opruimen is vooral keuzes maken. Het kan zijn dat je op een ander gebied het ook lastig vindt om te kiezen.

  • Zit je leven in een sleur en weet je niet hoe verder?
  • Wil je voor jezelf beginnen en ben je op zoek hoe?
  • Wil je iets anders en weet je niet wat?
  • Wil je gezonder eten en weet je niet waar te beginnen?

Is het antwoord op een van deze vragen ja, dan kan ik je helpen! Door mijn ruime werkervaring kan ik je helpen met het maken van keuzes op velerlei gebied:

Neem contact met me op via het contactformulier of bel 0615598095.

Hulp bij maken van keuzes

Enkele voorbeelden:
Een aantal van mijn collega Professional Organizers heb ik gemotiveerd en inzicht gegeven hoe zij hun eigen bedrijf een impuls konden geven. Hoe ga ik te werk? Door met je in gesprek te gaan en te kijken naar je kwaliteiten en mogelijkheden.

Gezond leven is ook gezond eten. Maar wat is dat eigenlijk, gezond eten? Via google verzand je in een wirwar van adviezen en tips. Wil je eindelijk eens precies weten wat gezonde voeding is en hoe je dit kan inpassen in het leven zodat je volop energie hebt? Met een plan dat werkt, help ik je verder.

Een flink aantal rokers is gestopt onder mijn begeleiding. Wat is mijn methode? Hulp op maat. Er is geen methode die bij iedereen werkt, is mijn ervaring. Door in gesprek met je te gaan en je motivatie en valkuilen te zoeken, kan ook jij definitief stoppen met roken!

In de media is er volop aandacht voor: bewegen is goed en voorkomt allerlei gezondheidsproblemen. Dit is ook zo. Als je dit niet gewend bent en je wilt dit gaan inbouwen in je leven, hoe doe je dat? Hoe kan je dit aanpakken? Samen gaan we aan de slag, om te zoeken wat bij jou past, waar je fit en blij van wordt!