Digitaal handig

  • Raak je in de stress van je overvolle inbox?
  • Vind je ordenen van digitale bestanden moeilijk?
  • Is je administratie een chaos en komen er zelfs aanmaningen in de bus?
  • Wil je die duizenden digitale foto’s ordenen?

Is het antwoord op een van deze vragen ja neem dan een kijkje bij onderstaande diensten. Deze geven aan wat ik je kan bieden voor zowel particulieren als bedrijven. Wil je aan de slag met een of meerdere onderwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of bel 0615598095.

E-mail op orde
Er zijn mails die je wilt bewaren. Je mailbox is echter volgelopen en hoe pak je het nu aan om deze op te ruimen, zonder dat gegevens kwijt raken? Waar laat je te bewaren mails? Wat is een goede structuur? Op deze vragen heb ik antwoorden. We gaan samen aan de slag om dit probleem blijvend op te lossen.

Administratie op orde
Overal liggen papieren en bakjes puilen uit. Of liggen er ongeopende enveloppen die je eigenlijk een keer moet openen. Wil je overzicht in je administratie en lukt dit niet? Als Professional Organizer kan ik je helpen je administratie op orde te krijgen en te houden.

Tijdsplanning/ agenda-beheer
Stel je voor: je bent druk en hebt toch tijd om rustig op de bank een boek te lezen. Hoe kan dat? Door een goede tijdsplanning! Hierbij kan ik je helpen. We gaan aan de slag door in kaart te brengen waar je tijd aan besteed en waar ruimte te creëren is. Ook jij kan tijd maken!

Digitale foto’s ordenen
Nog niet zo heel lang geleden maakten we gebruik van een fototoestel. Je leverde een rolletje in en je kreeg 12 of 24 foto’s. Altijd spannend hoe de foto’s waren geworden. Nu kunnen we via onze mobiel en tablets foto’s maken. Niet 12 of 24 maar honderden. Waar laat je deze? Hoe breng je structuur aan in al die verzamelde foto’s en filmpjes? Ik ga je leren hoe je deze verzamelde collectie kan ordenen en bewaren.