Blij op orde

  • Heb je veel spullen verzameld en zie je door de bomen het bos niet meer’?
  • Is zoeken naar je spullen een dagelijkse bezigheid geworden?
  • Moet onverwachts een huis leeggeruimd worden en heb je geen tijd?
  • Ga je verhuizen en weet je niet waar te beginnen?
  • Wil je consuminderen en weet je niet hoe dit aan te pakken?

Is het antwoord op een van deze vragen ja, dan is het tijd om Anneke, de beste Professional Organizer, in te schakelen. Samen met jou ga ik aan de slag om orde te scheppen zodat je blij wordt.
Onderstaande diensten geven aan wat ik je kan bieden. Wil je ermee aan de slag? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of bel 0615598095.

Opruimen
Stel je voor: je huis is opgeruimd. De kasten zijn ordelijk, kleding hangt op kleur. Op zolder weet je precies wat waar staat en de kerst- en vakantiespullen kun je zo pakken. Is dit waar je van droomt? Wil je een lege tafel zodat je hier gezellig aan kan zitten of een leeg bureau zodat je goed kan werken? Kortom: wil je graag opruimen en weet je niet waar te beginnen? Ik kan je hierbij helpen. We maken een actieplan en gaan samen aan de slag!

Workshops
Voor bedrijven en particulieren geef ik workshops. De volgende onderwerpen behoren tot de mogelijkheden: opruimen (ook Engelstalig), voorjaarsschoonmaak, boeken, administratie op orde en financieel in balans. De workshops duren 2 uur en zijn interactief. Na de workshop kunnen de deelnemers thuis direct aan de slag.

Alles omtrent verhuizing regelen
Je hebt verhuisplannen of je hebt al een ander huis en weet niet waar te beginnen. Door eigen ervaring van diverse verhuizingen binnen Nederland en ook naar het buitenland en weer terug, kan ik je helpen de verhuizing georganiseerd en zonder stress te laten verlopen.

Boedel afhandelen
Er wordt nogal wat gevraagd van ons tegenwoordig: werken, kinderen opvoeden, sociale contacten onderhouden, sporten om vitaal te blijven en mantelzorg verlenen. Alle ballen hou je in de lucht totdat dit laatste niet meer gaat. Een van de ouders/ schoonouders of allebei moet verhuizen of erger, overlijd. Het huis moet leeg. Hoe pak je dit aan? Waar haal je de tijd vandaan? Ik kan je hierbij helpen of het helemaal overnemen.

Compact wonen
Wat heb je nodig om te leven? Houdt deze vraag je bezig? Zou je met minder spullen willen leven? Of heb je veel spullen gekregen die je eigenlijk niet wil hebben? Waar moet je dan beginnen? Door eigen ervaring kan ik je hier goed mee helpen. Een aantal jaren geleden ben ik gaan wonen in een appartement van 56 m². Er is geen berging enkel een gezamenlijke fietsenkelder. Hier woon ik met mijn man. We kwamen uit een woonhuis met een oppervlakte van 250 m² en een grote garage. Niet iedereen hoeft zo te wonen. Dit is niet mijn missie! Wat ik wel kan meegeven is dat met minder spullen leven erg gelukkig maakt. Het geeft ruimte in je hoofd!