Blij op orde

  • Heb je veel spullen verzameld en zie je door de bomen het bos niet meer’?
  • Is zoeken naar je spullen een dagelijkse bezigheid geworden?
  • Besteed je veel tijd aan het zoeken naar mails en ben je de grip op je e-mail kwijt?
  • Is je administratie een chaos en komen er zelfs regelmatig aanmaningen in de bus?
  • Is digitaal opruimen iets waar je enorm tegenop ziet?
  • Heb je moeite om je huis schoon te houden?
  • Moet onverwachts een huis leeggeruimd worden en heb je geen tijd?
  • Ga je verhuizen en weet je niet waar te beginnen?

Is het antwoord op een van deze vragen ja, dan is het tijd om Anneke, de beste Professional Organizer, in te schakelen. Samen met jou ga ik aan de slag om orde te scheppen zodat je blij wordt.
Onderstaande diensten geven aan wat ik je kan bieden. Wil je ermee aan de slag? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of bel 0615598095.

Opruimen
Stel je voor: je huis is opgeruimd. De kasten zijn ordelijk, kleding hangt op kleur. Op zolder weet je precies wat waar staat en de kerst- en vakantiespullen kun je zo pakken. Is dit waar je van droomt? Wil je een lege tafel zodat je hier gezellig aan kan zitten of een leeg bureau zodat je goed kan werken? Kortom: wil je graag opruimen en weet je niet waar te beginnen? Ik kan je hierbij helpen. We maken een actieplan en gaan samen aan de slag!

Workshop opruimen
Wil je met een groepje een workshop opruimen volgen? Dan kan dat ook. Hoe en wat kunnen we bespreken tijdens een vrijblijvende afspraak.

E-mail op orde
Er zijn mails die je wilt bewaren. Je mailbox is echter volgelopen en hoe pak je het nu aan om deze op te ruimen, zonder dat gegevens kwijt raken? Waar laat je te bewaren mails? Wat is een goede structuur? Op deze vragen heb ik antwoorden. We gaan samen aan de slag om dit probleem blijvend op te lossen.

Administratie op orde
Overal liggen papieren en bakjes puilen uit. Of je digitale administratie is een rommeltje en krijg je niet op orde? Wil je overzicht in je administratie en lukt dit niet? Als Professional Organizer kan ik je helpen je administratie, zowel papier als digitaal, op orde te krijgen en te houden.

Schoonhouden van je huis
Een terugkerende klus: schoonmaken. Heb je er ook een hekel aan? Of heb je moeite om je huis schoon te houden en hier weinig tijd voor? Er zijn klussen die regelmatig aandacht verdienen en klussen die minder vaak gedaan hoeven te worden. Hoe pak je dit aan? Wat is handig en efficiënt? En vooral: hoe kan je met weinig inspanning toch alles schoon houden? We maken een schoonmaakplan waarmee je alles schoon kan houden met minimale tijdsinspanning.

Alles omtrent verhuizing regelen
Je hebt verhuisplannen of je hebt al een ander huis en weet niet waar te beginnen. Door eigen ervaring van diverse verhuizingen binnen Nederland en ook naar het buitenland en weer terug, kan ik je helpen de verhuizing georganiseerd en zonder stress te laten verlopen.

Boedel afhandelen
Er wordt nogal wat gevraagd van ons tegenwoordig: werken, kinderen opvoeden, sociale contacten onderhouden, sporten om vitaal te blijven en mantelzorg verlenen. Alle ballen hou je in de lucht totdat dit laatste niet meer gaat. Een van de ouders/ schoonouders of allebei moet verhuizen of erger, overlijd. Het huis moet leeg. Hoe pak je dit aan? Waar haal je de tijd vandaan? Ik kan je hierbij helpen of het helemaal overnemen.

Tijdsplanning/ agenda-beheer
Stel je voor: je bent druk en hebt toch tijd om rustig op de bank een boek te lezen. Hoe kan dat? Door een goede tijdsplanning! Hierbij kan ik je helpen. We gaan aan de slag door in kaart te brengen waar je tijd aan besteed en waar ruimte te creëren is. Ook jij kan tijd maken!

Digitale foto’s ordenen
Nog niet zo heel lang geleden maakten we gebruik van een fototoestel. Je leverde een rolletje in en je kreeg 12 of 24 foto’s. Altijd spannend hoe de foto’s waren geworden. Nu kunnen we via onze mobiel en tablets foto’s maken. Niet 12 of 24 maar honderden. Waar laat je deze? Hoe breng je structuur aan in al die verzamelde foto’s en filmpjes? Ik ga je leren hoe je deze verzamelde collectie kan ordenen en bewaren.

Advies over de inrichting van je huis
Als je huis op orde is wil je het misschien ook anders en nog gezelliger inrichten. Met je bestaande meubels en spullen of met iets nieuws. Als je geen idee hebt hoe je dit moet aanpakken dan kun je me hierbij inschakelen. Samen bekijken we de mogelijkheden.